DE JUISTE KAPPER 

Hairstudio Inge is een gezellige kapsalon gespecialiseerd in kleuren, knippen, visagie en bruidskapels. Daarnaast bieden wij nog vele extra's. 

 

Wij houden van uitdaging & geven graag goed advies. 

 

Een perfecte coupe
Voor een fijn zittend kapsel is een goede coupe een eerste vereiste. Hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres! 
Ons team traint regelmatig onder leiding van topkappers op de laatste modelijnen en kniptechnieken.

Kleur is in 

De wereld van kleuren kent voor ons geen grezen. Of het nu gaat om een tijdelijk kleurtje, verven, coupe soleil, highlights, lowlights ... wij zijn erin gespecialiseerd!  

 

Een feestelijk kapsel 

Voor alle gelegenheden verzorgen wij het perfecte kapsel. We zijn gespecialiseerd in bruidskapsels en denken graag met jou mee over hét mooiste kapsel voor jouw speciale dag. 

 

Klassiek scheren 

Ook voor mannen waan wij verder dan alleen knippen! Wij hebben dé oplossing om de grijze haren te laten verdwijnen en zo jouw jeugdigheid te behouden.

Bovendien zijn wij getraind in het klassiek scheren van de heren. 

 

WORKSHOPS 

Wij organiseren regelmatig een leuke en gezellige avond in onze salon. 
Een workshop make-up. Een training om te vlechten. Tips & trics voor styling. Wij delen graag onze kennis met jou! Uiteraard is het ook mogelijk om op verzoek een training, workshop of een gewoon een gezellige avond te organiseren! 

 

Houd onze site & social media in de gaten voor de data. Neem contact met ons op als jij speciale wensen hebt voor een workshop, training of event. 

 

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: