TRINIFORCE


Dé schoonheidsbehandeling voor je haar! Triniforce is een volledige verzorigingslijn die bestaat uit drie soorten.

KERATIN FILLER


Repareert beschadigt haar en vult het opnieuw met keratine. Het herstelt broos, breekbaar en chemisch behandeld haar. De hoge dosering keratine herstelt de proteïnestructuur, maakt het haar sterker. Het haar heeft meer weerstand en wordt veerkrachtiger. Het resultaat: gezond haar!

FIBRE THICKENER


Schoonheidsbehandeling met Botox-effect voor fijn, slap en futloos haar. Het haar wordt na elke salonbehandeling meer en meer versterkt. Het wordt veerkrachtiger, sterker en krijgt meer elasticiteit. Fiber Thickener verdikt de haarschubbenlaag en creëert zo dikker haar.

TRINIPLEXX


Beschermt het haar tijdens een kleuring of tijdens een blondering en handelt voordat schade wordt aangericht.

Wat maakt TRINIFORCE behandelingen zo speciaal?


Alle drie combineren ze een salonbehandeling met een intensieve thuisbehandeling. Elk van de drie behandelingen bevat zijn eigen complex van actieve ingrediënten die speciaal is ontworpen voor de respectievelijke behoeften van het haar. Hierdoor kan iedereen nu uitkijken naar gezond, dik haar dat zelfs bestand is tegen chemische behandelingen.

Triniforce bevat geen ftalaten en gluten en is grotendeels vrij van siliconen en sulfaten. Dankzij het TRINIFORCE COMPLEX, een combinatie van actieve natuurlijke ingrediënten, dringt Triniforce tot diep in de schubbenlaag door.

Uiteraard is Triniforce, net als al onze producten, geheel dierproefvrij!

Neem contact met ons op als je interesse hebt en wij vertellen je alles over deze prachtige en effectieve behandeling!

 

Lees hier alle informatie over de producten van Triniforce >>>

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: